Våra produkter har förändrat människors hälsa precis som du!
Samlingen av recensioner nedan hämtas direkt från våra Amazon-listor, vissa har förkortats.

"När jag använde produkten har mitt humör höjts avsevärt och mina koncentrationsnivåer har gynnats mycket. Vätskan smakar också trevligt och dropparen är väldigt lätt att använda med tydliga instruktioner."

E. Murdock

"Jag är väldigt nöjd med detta, jag har tagit B12-tabletter tidigare och har inte sett någon skillnad. Det här är dock annorlunda ... Det har fungerat. Jag känner mig energisk och vidvaken, till och med först på morgonen ... Wow ! "

V. Myers

"Mycket effektivare än fast B12; du kan bokstavligen känna skillnaden i mental klarhet såväl som fysiska energinivåer. Efter att ha bytt ut fast B12 med den mer bio-tillgängliga vätskan skulle jag aldrig gå tillbaka."

Osh

"Högkvalitativ B12 - med den extra bonusen att den inte är i pillerform. Min dotter kan inte svälja piller och äntligen har vi något hon kan hantera och extremt hög kvalitet också. Hon ser märkbart mindre trött ut och har mer färg i kinderna - liksom Jag :) Rekommenderas starkt! "

E J Armitage & C A Armitage

"Jag beställde åtminstone shilajit från dig förra året. Fantastiska resultat, känns bra och fulla av energi. Efter kamp med cancer, kemoterapi och strålbehandling fick jag tillbaka min anda och fick tillbaka min energi. Det betyder mycket för mig att vara kapabel att leva fullt liv igen. "

Amazon-kund

"Jag fick reda på att jag har brist på b12 efter att ha gjort en blodanalys (även om jag är en allätare, jag absorberade det inte). Så jag har tagit naturen ger produkten dagligen i ungefär 3 veckor nu och jag" jag mår riktigt bra. "

V. Mew

"Jag har en B12-brist och har injektioner var 8: e vecka. Även då lider jag fortfarande av symtom, särskilt veckan före injektionen. Jag har upptäckt att detta har gjort skillnad. Jag har provat liknande produkter men den här har gett de bästa resultaten. "

GC

"Eftersom jag har ett kroniskt hälsotillstånd, ville jag ha en produkt utan konstgjorda tillsatser eller smakämnen. Den här produkten fungerar och jag kommer att fortsätta använda den. Tack för att du har lagt ut en så effektiv produkt."

Udonomi

"Sedan jag tog den här produkten har jag känt en märkbar förbättring av mina energinivåer och klarhet. Jag känner mig skarpare och har definitivt mer att gå upp och gå! Rekommenderas varmt."

Amazon-kund

"Efter 5 dagars intag av dessa droppar kände jag min morgon energi sväva! Jag rekommenderade till en vän och hon kände den här förbättringen också, och hon märkte att hennes hud kändes mycket mjukare också. Placera den här produkten på månadsbeställning!"

S Hatherall

"Jag hade brutit två ben de senaste två åren och jag ville hitta något naturligt. Shilajit kom upp och sedan Mountain Blood och jag kände mig säker på att det var vad jag behövde och beställde. Efter 48 timmar efter att ha tagit det var jag en ny kvinna. Jag har tagit det varje dag sedan och jag ser att min hälsa gynnar hela tiden. "

Sarah B

"Jag måste säga att jag tycker att det är lysande. Innan jag tar det här skulle jag ofta känna mig riktigt trött vid mitten av eftermiddagen men jag tycker inte det längre.! Verkligen chuffed och rekommenderar att prova."

Abbosh

"Det här är fantastiska saker för min artrit och hälsosammare än droger!"

Amazon-kund

"Behövde verkligen en boost idag så jag blandade en del av detta med mandelmjölk och honung. Mycket utsökt och hjälpte mig att behålla den koncentration jag ville ha. Superren produkt. Rekommenderas starkt."

Amazon-kund

"Jag har använt Mountain Blood i en vecka nu och har märkt förbättringar av mina energinivåer och till och med min libido! Det här är shilajit av riktigt bra kvalitet. Jag är en lycklig man."

Amazon-kund

"Jag är bortblåst. De dagar jag kom dit jag kände mig bra och självsäker (inte alltid hela dagar) var få och långt ifrån. För närvarande sitter jag vid tre. Jag är fokuserad, redo, vaken från det ögonblick jag öppnar. Tack."

K. Moppett

Läs mer 5 * recensioner på de enskilda produktsidorna.
0